Over ons

Wouter Favejee…..Beste (nieuwe) relatie. Hartelijk welkom bij Werknemerhelpdesk.nl™. Wij hopen dat u geïnspireerd bent, of raakt, door onze website, waarin wij zoveel als mogelijk hebben uiteengezet waar wij voor staan, hoe wij u kunnen ontzorgen van administratieve verplichtingen en u helpen voor uw werknemers te zorgen.

Mijn naam is Wouter Favejee, oprichter en eigenaar van Werknemerhelpdesk.nl™.  Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest in het Payroll en HR-operations vakgebied, van administratief tot (internationaal project) management, ben ik Juli 2016 gestart met een nieuwe, innovatieve, frisse en complete dienstverlening op het gebied van Salaris -en personeelsadministratie. Hieronder kunt u lezen wat mij daartoe heeft gedreven. Mocht u vragen hebben, of een demo willen zien, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, en zien uit naar een mooi en lang partnership! ……

 

Wist u dat er zo’n 6.000 kantoren zijn in Nederland die, al dan niet als hoofd activiteit, salaris -en personeelsadministratie als dienst leveren? Hoe kiest u uit dit overweldigende aanbod de partner die bij uw organisatie past? Een partner die u in de watten legt, met u meedenkt en zorgen uit handen neemt? Maar ook andersom, hoe kan een dienstverlener, tussen al deze duizenden kantoren, innovatief en onderscheidend zijn op een manier die u nog beter helpt te focussen op uw eigen onderneming?

Het antwoord op deze vraag is wat de oprichter van Werknemerhelpdesk.nl™ inspireerde om Payroll en HR op een nieuwe, innovatieve manier in te vullen.

Eén die de basis van Payroll en HR administratieve verplichtingen kwalitatief net zo goed doet als vele van deze duizenden kantoren, en aanvullend hierop de dienstverlening verlengt naar de werknemers van haar klanten.

Wij geloven vanuit ons DNA in uitstekende service. Dat is service waar u blij van wordt, service die u deelt met collega’s of in uw netwerk, niet omdat dat van u gevraagd wordt, maar omdat u het gewoon niet voor u kunt houden. Daar streven wij met grote passie naar.

Wij geloven ook dat Payroll en HR in dienst staan van uw werknemers. Een proactieve service op transparante informatievoorziening, faciliteren, ondersteunen en helpen van uw werknemers bij gebeurtenissen, en simpelweg aandacht geven aan uw personeel op momenten die belangrijk voor uw werknemers zijn.

Niets voor niets hebben we op onze homepage een quote van Richard Branson:

Uw werknemers staan op de eerste plaats. Als je voor je werknemers zorgt, zorgen zij voor jouw klanten.

Wernemerhelpdesk.nl™ ontzorgd u volledig van Payroll en HR administratie en helpt u voor uw werknemers te zorgen.

Lees meer over onze dienstverlening