Uw eigen proactieve Salarisadministrateur, HR Professional en aanspreekpunt voor u en uw werknemers.

Volledig ontzorgd van uw HR -en Salarisadministratie met uitstekende service aan u en uw werknemers

Volledig ontzorgd van uw HR -en Payrolladministratie met uitstekende service aan u en uw werknemers

" Als je voor je werknemers zorgt, dan zorgen zij voor jouw klanten..." - Richard Branson

Omdat uw werknemers op de eerste plaats staan!

Ongekend efficiënt

Online, digitaal, realtime en 24/7 beschikbaar

previous arrow
next arrow
Slider

top01
Volledig ontzorgd

top02
Vast contactpersoon

top03
Live support Helpdesk

top04
Gecertificeerde professionals

top05
Ongekend Efficiënt

top06
Betrouwbaar

cropped-Main-logo.png

Werknemerhelpdesk.nl™ is een innovatieve, frisse en complete dienstverlening op het gebied van salarisadministratie, personeelsadministratie en HR Partnership. Wij helpen u goed voor uw werknemers te zorgen. Niet alleen door heldere, uitstekende en transparante administratie, maar gedreven door aandacht voor u en uw personeel.

Al onze activiteiten staan in het teken van het verrassen van u en uw werknemers.

Naast het volledig ontlasten van u als werkgever in administratie en verplichtingen, helpen wij u uw werknemers te servicen, faciliteren en informeren door onze dienstverlening volledig op uw personeelsbeleid af te stemmen. Alles rondom uw personeelsbeleid en uw beloningsstructuur staan immers uiteindelijk in dienst van uw werknemer.

Meer weten of direct een demo aanvragen? Neem contact met ons op...

Diensten

werknemerhelpdesk-bmwkl

Payroll / Salarisadministratie

Een foutloze en tijdige salarisverwerking, altijd op de hoogte van belangrijke wijzigingen in regelgeving of CAO en een naadloze aansluiting op uw eigen financiële administratie.

Lees meer

werknemerhelpdesk-bmwkl

HR / Personeelsadministratie

Opstellen, bewaken van volledigheid en voortgang, registreren en archiveren; van documentatie of belangrijke gebeurtenissen rondom het dienstverband van uw werknemers.

Lees meer

werknemerhelpdesk-bmwkl

Helpdesk

Beantwoorden van vragen, geven van advies en publiceren van informatievoorziening richting uw werknemers. Rapportage en Analyses geven inzicht in interacties met uw werknemers.

Lees meer

Consultancy

Zoekt u vervanging bij ziekte, vakantie of langdurig verlof, of wilt u toetsen of u aan alle administratieve verplichtingen voldoet, of heeft u simpelweg behoefte aan meer efficiency?

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn zeer tevreden met Werknemerhelpdesk.nl. De uitzendbranche is complex, veelomvattend en vraagt om specifieke kennis en kunde op het gebied van salarisadministratie. Dat is precies wat Werknemerhelpdesk.nl levert. Daarnaast leveren ze hoge service, zijn proactief en denken met ons mee.

Service: Payroll/ Salarisadministratie

Monique van den Burg
Financieel Directeur - @YourDoorstep Uitzendbureau
Wouter heeft ons geholpen vanuit onze complexe omgeving inzicht te brengen in Payroll KPI's waardoor we veel beter in staat zijn om root cause issues te identificeren en continu te verbeteren en de business te informeren.
 

Service: Consultancy

Carrel Burke
Payroll Manager Booking.com International B.V.
Wouter is een betrouwbare partner voor EST Services die op gebied HR & Payroll, salarisadministratie, rapportages en analyses verzorgd. Daarnaast kan hij gecompliceerde berekeningen omzetten in handige tools op dit gebied. Een prettige persoonlijkheid die een aanwinst is voor elk bedrijf!

Service: Payroll/ Salarisadministratie & Consultancy

Kenny Toekimin
CEO - EST Services B.V.

HR -en Payroll functionaliteiten

Digitaal Dossier

Bijhouden van een online digitaal dossier. Uploaden van documenten, zoals arbeidscontract, en dit zichtbaar maken voor uw werknemers.

Management Rapportages

Realtime zicht op uw HR en salarisgegevens, weergegeven in overzichtelijke managementrapportages en overzichten.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijkste signalen van belangrijke gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, jubilea, verzuim en verlof.

ESS & MSS Apps  

Verschillende functionaliteiten voor medewerkers en managers on-the-go en in realtime met onze gratis mobiele apps voor iOS en Android.s.

Functionering en beoordeling

Ook is het mogelijk om functionering en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van uw werknemers.

Direct koppelen

Eenvoudige integraties met andere software. U kunt gebruik maken van standaard integraties of uw eigen software aan de helpdesk koppelen.

Helpdesk functionaliteiten

Portal

Met een eigen portal kunnen u en uw werknemers eenvoudig 24/7 terecht bij een op maat gemaakte en dynamische kennisbank, nieuws en update bulletin, community discussies en toegang tot digitale dossier.

Live support

U kunt ons bellen, een mail sturen, een ticket aanmaken of start een chat met onze medewerkers die voor u en uw werknemers klaar staan. U kunt de status van het ticket real time volgen.

Rapportage & Analyse

Iedere maand ontvangt u van ons een rapport met informatie die inzicht geeft in het gebruik van uw helpdesk, welke verbeteringen wij daarin aan (kunnen) brengen en hoe tevreden uw werknemers zijn geweest met onze support.

Nieuws & Updates

Let op het vakantiegeld in 2018

U heeft recht op jaarlijks vakantiegeld van minimaal 8% van uw bruto jaarsalaris. De wettelijke term hiervoor is vakantiebijslag. Maar…
Lees meer

Ontslag: brochures voor werknemers

Sinds 1 juli 2015 is het ontslagrecht eenvoudiger, sneller en minder kostbaar. Het nieuwe ontslagrecht geldt bij ontslagprocedures die op…
Lees meer

Ontslag: Brochures voor werkgevers

Sinds 1 juli 2015 is het ontslagrecht eenvoudiger, sneller en minder kostbaar. Het nieuwe ontslagrecht geldt bij ontslagprocedures die op…
Lees meer

Werknemerhelpdesk.nl™ Blog

Practice what you preach…

Verwacht u ook, .. of eigenlijk.. eist u ook, van uw werknemers dat zij superieure service aan uw klanten leveren? Zodat…
Lees meer

Blog 2 – Volgt snel

  Blog 2 - Volgt snel
Lees meer

Blog 3 – Volgt snel

Blog 3 - Volgt snel
Lees meer

Neem contact op

Doesburgerpad 28
2652CB Berkel en Rodenrijs

+31 (0)85 8881 538

sales@werknemerhelpdesk.nl

KvK Rotterdam: 65997719
BTW: NL134897122B01

Stuur een bericht

Naam

E-mail

Telefoon

Onderwerp

Bericht